Η streaming υπηρεσία της Disney θα είναι φθηνότερη από το Netflix

Και υπάρχει λόγος
15 Νοεμβρίου 2017 19:07
Η streaming υπηρεσία της Disney θα είναι φθηνότερη από το Netflix

Τα πλάνα της Disney να επικρατήσει στον χώρο της ψυχαγωγίας επεκτείνονται με τα σχέδια της να θέλουν το λανσάρισμα μιας streaming υπηρεσίας στα πρότυπα του Netflix και πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Η υπηρεσία που θα είναι στα πρότυπα γνωστών video streaming υπηρεσιών θα φιγουράρει περιεχόμενο από τον τεράστιο κατάλογο ταινιών της εταιρίας, με μεγάλα όπλα τις ιδιοκτησίες της Marvel και του Star Wars

Πρόσφατα, ο CEO της Disney, Bob Iger, αποκάλυψε πως η streaming υπηρεσία της θα κοστίζει αισθητά λιγότερα από το Netflix, κυρίως γιατί θα έχει πολύ λιγότερο περιεχόμενο, όπως είναι λογικό.

Θα έχει πολύ υψηλή ποιότητα εξαιτίας των ονομάτων και των franchises που θα υπάρχουν σε αυτή. Απλώς στο λανσάρισμα της θα είναι πολύ λιγότερο σε αριθμό και η τιμή θα το αντικατοπτρίζει.

Όλα αυτά με στόχο να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές με το καλημέρα. Και πως να μην το κάνει όταν ο υποψήφιος συνδρομητής ξέρει ότι θα δει εκεί την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars. Βέβαια, ειπώθηκε πως η τιμή θα μπορεί να αυξηθεί εν καιρώ ώστε να αντικατοπτρίζει το έξτρα περιεχόμενο.