Το πρώτο trailer του Trust αποκαλύπτει τον Donald Sutherland ως J. Paul Getty

Το χρονικό μίας απαγωγής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων
15 Νοεμβρίου 2017 18:00
Το πρώτο trailer του Trust αποκαλύπτει τον Donald Sutherland ως J. Paul Getty

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ιστορικό δράμα Trust, το οποίο αποτελεί βιογραφική μίνι σειρά του FX που αφορά τον διάσημο εκατομμυριούχο J. Paul Getty και την υπόθεση απαγωγής του εγγονού του.

Με το γεγονός αυτό όπως είναι γνωστό έχει να κάνει και το All the Money in the World του Ridley Scott, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης για την αντικατάσταση του Kevin Spacey με τον Christopher Plummer στον ρόλο του J. Paul Getty, έπειτα από το σκάνδαλο που έπληξε τον πρωταγωνιστή του House of Cards.

Το Trust τοποθετείται χρονικά το 1973 και πέρα από το συμβάν της απαγωγής εξετάζει και την φθοροποιό επίδραση της δύναμης των χρημάτων. Το ανερχόμενο project θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια και σε αυτό ως κεντρικός ήρωας μας συστήνεται ο Donald Sutherland, που ενσαρκώνει τον πλούσιο γηραιό βιομήχανο J. Paul Getty. Ο δημιουργός του εν λόγω σόου είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του Slumdog Millionaire, Danny Boyle, ο οποίος συνεργάζεται για ακόμη μία φορά και με τον σεναριογράφο Simon Beaufoy.

Το cast συμπληρώνουν οι: Hilary Swank, Harris Dickinson και ο Brendan Fraser. Η πρεμιέρα του Trust έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α.  για τον Ιανουάριο του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer: