O Stephen King λάτρεψε την 2η σεζόν του Stranger Things

Ο αναγνωρισμένος λογοτέχνης υποκλίνεται στην δουλειά των αδερφών Duffer
10 Νοεμβρίου 2017 19:24
O Stephen King λάτρεψε την 2η σεζόν του Stranger Things

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Stephen King εγκωμίασε τον 2ο κύκλο του sci-fi σόου Stranger Things.

Ο διάσημος αυτός εκπρόσωπος της λογοτεχνίας τρόμου εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την πολυσυζητημένη αυτή παραγωγή του Netflix. Η πολυαγαπημένη σειρά των αδερφών Duffer έχει δημιουργήσει το δικό της ρεύμα, αποκτώντας ένθερμο κοινό και απ' ό,τι φαίνεται ανάμεσα σε αυτούς τους fans συγκαταλέγεται και ο King.

Ο καταξιωμένος συγγραφέας, διακειμενικές αναφορές στον οποίο έχουν γίνει αρκετές φορές στο Stranger Things, δήλωσε χαρακτηριστικά για τα καινούργια επεισόδια ότι είναι: “ευθύβολα χτυπήματα στον τοίχο της ψυχαγωγίας”.

Η τοποθέτησή του αυτή δεν θα πρέπει να λαμβάνεται ελαφράς τας καρδίας, δεδομένου ότι αποβαίνει ιδιαίτερα απαιτητικός όσον αφορά τα project που πραγματοποιούνται στον χώρο της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Αν μιλήσουμε μάλιστα και για τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές διασκευές που αφορμώνται από δικά του μυθιστορήματα, να θυμίσουμε ότι ο King είχε κατακεραυνώσει αρχικά την σκηνοθετική προσέγγιση του Stanley Kubrick στην Λάμψη (The Shining), παρομοιάζοντας το αριστουργηματικό αυτό θρίλερ με “μια μεγάλη, όμορφη Cadillac χωρίς όμως μηχανή μέσα της”.

Η μικρή κομπανία των πιτσιρικάδων του Stranger Things, έχει μαγέψει άτομα κάθε ηλικίας και όχι άδικα, ώστε οι θεατές να αδημονούν πια για την έλευση της 3ης σεζόν.