Νέο trailer για την 2η σεζόν του The Crown

H Claire Foy επιστρέφει στον θρόνο για τελευταία φορά
06 Νοεμβρίου 2017 18:05
Νέο trailer για την 2η σεζόν του The Crown

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα νέο trailer για τον 2ο κύκλο του βιογραφικού δράματος The Crown.

Η ιστορική αυτή σειρά του Netflix αποτελεί μία συμπαραγωγή των Left Bank Pictures και Sony Pictures Television. Την σκηνοθεσία του σόου υπογράφει ο Peter Morgan(The Queen, Frost/Nixon).

Ο κεντρικός άξονας της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας περιστρέφεται γύρω από την διακυβέρνηση της αυτής Μεγαλειότητος από την δεκαετία του ’50 μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, το κοινό θα παρακολουθήσει τα βρετανικά στρατεύματα να διεξάγουν έναν παράνομο πόλεμο στην Αίγυπτο, πολιτικά σκάνδαλα όπως εκείνο που έριξε από την εξουσία τον τρίτο πρωθυπουργό της βασίλισσας Ελισάβετ II, καθώς και την γνωριμία του δολοφονηθέντος Αμερικανού προέδρου, John Fitzgerald “Jack” Kennedy (Michael C. Hall), με το Στέμμα.  

Να σημειωθεί ότι πρόκειται να είναι η τελευταία εμφάνιση της Claire Foy στο The Crown, ως Βασιλομήτωρ, εφόσον για το project προβλέπονται νέες προσθήκες, με την υπόθεση της σειράς να αναλύει γεγονότα που συνέβησαν σε βάθος εξήντα περίπου χρόνων. Τον Πρίγκιπα Φίλιππο ερμηνεύει  ο Matt Smith. To cast συμπληρώνουν οι: Vanessa Kirby, Victoria Hamilton, Jeremy Northam, Jodi Balfour και ο Anton Lesser.

Η πρεμιέρα του The Crown έχει δρομολογηθεί για τις 8 Δεκεμβρίου του 2017.