Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Το Amazon και η Warner Bros. συνεργάζονται για το project
04 Νοεμβρίου 2017 19:13
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Οι Amazon και Warner Bros. εξετάζουν σοβαρά την συνεργασία τους για να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη τα βιβλία του The Lord of The Rings του J.R.R. Tolkien. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η οικία του θρυλικού συγγραφέα βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις με τα Amazon Studios και τη Warner Bros. για να μεταφέρουν την λατρεμένη σειρά βιβλίων σε τηλεοπτική σειρά και παρά το νεαρό των συζητήσεων, οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μεταφέρθηκε με τεράστια εισπρακτική και κριτική επιτυχία στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Peter Jackson μεταξύ 2001-2003, αποφέροντας συνολικά το ιλιγγιώδες ποσό των $2.9 δισεκατομμυρίων. Πως σας φαίνεται η ιδέα; Πείτε μας στα σχόλια τις σκέψεις σας. 

Εάν όντως καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις και δοθεί το πράσινο φως, τότε το Amazon θα έχει ένα τεράστιο χαρτί για την streaming υπηρεσία του. Το ζήτημα όμως εναπόκειται στο εάν και κατά πόσο χρειάζεται μια σειρά βασισμένη σε ένα έπος που ήδη έχουμε δει να μεταφέρεται με επιτυχία.