Οι Blake Ritson και Paula Malcomson υπέγραψαν για το Krypton

Θα συμμετέχουν στην prequel σειράτου Superman
04 Νοεμβρίου 2017 08:36
Οι Blake Ritson και Paula Malcomson υπέγραψαν για το Krypton

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Blake Ritson (Da Vincis Demons)  και η Paula Malcomson (Ray Donovan) θα συμμετέχουν στο σόου επιστημονικής φαντασίας Krypton που θα αφηγηθεί τα γεγονότα που προετοίμασαν το έδαφος για την έλευση του Superman. Η πρεμιέρα του προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2018.

Η σειρά Krypton βασίζεται στους χαρακτήρες της DC έτσι όπως τους δημιούργησαν ο Jerry Siegel και ο Joe Shuster, ενώ τοποθετείται χρονικά δύο γενιές πριν από την καταστροφή  του θρυλικού πλανήτη απ' όπου προερχόταν ο Superman. Επικεντρώνεται στον παππού του γνωστού υπερήρωα (Cameron Cuffe), ο οποίος ήταν η κεφαλή του Οίκου των El, όμως εξορίστηκε και ατιμάστηκε. Προσπαθεί λοιπόν να ανακτήσει την τιμή της οικογένειάς του και να σώσει τον κόσμο του από το χάος που τον απειλεί.

Ο Ritson θα αναλάβει τον ρόλο του 'κακού' της υπόθεσης, του Brainiac, ενός παρασιτικού και εξελιγμένου εξωγήινου ανδροειδούς  υψηλής ευφυΐας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς και άσπονδους εχθρούς του Superman. Η Malcomson θα κάνει μία guest εμφάνιση, ενσαρκώνοντας την Charys, την μητριαρχική φιγούρα του Οίκου των El, η οποία βοηθάει τον γιο της, Seg, να ξεπεράσει τις επικίνδυνες παγίδες του Kandor City που έχει παρηκμάσει από την χρόνια καταπίεση που επικρατεί.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Georgina Campbell, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre και ο Ian McElhinney.

Στην εξωτερική παραγωγή του Krypton θα βρίσκονται η Warner Horizon Scripted Television και η Phantom Four του David S. Goyer, μαζί και με τον Cameron Welsh.