Η "Ζώνη του Λυκόφωτος" επιστρέφει με τον σκηνοθέτη του "Get Out"

Ο Jordan Peele συνεργάζεται με το CBS για το reboot της δημοφιλούς σειράς
04 Νοεμβρίου 2017 16:36
Η

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση πως το διάσημο σόου επιστημονικής φαντασίας Twilight Zone επανέρχεται στην μικρή οθόνη και συγκεκριμένα από το CBS, με το οποίο απ' ό,τι φαίνεται θα συνεργαστεί ο σκηνοθέτης Jordan Peele (Get Out).

Το όλο γεγονός γνωστοποιήθηκε πρόσφατα  από την διευθύνουσα σύμβουλο Leslie Moonves, κατά την διάρκεια μίας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι  από την CBS Corp. Το Twilight Zone του Rod Serling παίχτηκε αρχικά για πέντε σεζόν στο CBS (1959-1964). Το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα αναβίωσε και την δεκαετία του '90, οπότε και διήρκησε για τρεις επιπλέον χρονιές, ενώ ακολούθησαν άλλες δύο παρόμοιες απόπειρες χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια επιτυχία που γνώρισε η Ζώνη του Λυκόφωτος τον πρώτο καιρό προβολής της.

Τα γυρίσματα της πρωτότυπης σειράς λάμβαναν χώρα στα στούντιο της CBS Television, κάτι που θα επαναληφθεί άπαξ και δοθεί το έναυσμα για την παραγωγή του καινούργιου reboot. Ο Marco Ramirez (The Defenders, Daredevil, Sons of Anarchy, Da Vincis Demons) εν προκειμένω, θα γράψει το σενάριο και θα αναλάβει ως δημιουργός του ανερχόμενου project.