Westworld Season 2: Αναστέλλονται προσωρινά τα γυρίσματα

Ο λόγος είναι ο τραυματισμός ενός μέλους του cast
03 Νοεμβρίου 2017 17:49
Westworld Season 2: Αναστέλλονται προσωρινά τα γυρίσματα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της sci fi σειράς Westworld διακόπτονται προς το παρόν εξαιτίας του ότι συντρέχει ιατρικός λόγος για έναν από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο όλο concept.

Η παραγωγή του σόου βάζει μία άνω τελεία καθώς όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή του το HBO ένα από τα μέλη του cast υπέστη κάποιον τραυματισμό εκτός πλατό, κάτι που πιθανόν να καθυστερήσει λιγάκι και την πρεμιέρα της επιτυχημένης αυτής τηλεοπτικής μυθοπλασίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί από τους συντελεστές για το εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η σχετική δήλωση του HBO παρατίθεται ως εξής: «Λόγω της έκτακτης ιατρικής ανάγκης που προέκυψε όσον αφορά την συμμετοχή ενός καλλιτέχνη σε μία από τις ενότητες της 2ης σεζόν του Westworld, η μαγνητοσκόπηση εκεί έχει ανασταλεί προσωρινά. Το μέλος του cast δεν βρισκόταν επί σκηνής όταν αυτό συνέβη, όμως σε ένδειξη σεβασμού για την προστασία της ιδιωτικότητας του καλλιτέχνη, δεν μπορούμε να μοιραστούμε περαιτέρω λεπτομέρειες, εκτός από ότι όλοι στο Westworld ειλικρινά ελπίζουν για μία ταχεία ανάρρωση».

Το Westworld αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη χρονιά, όμως δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία προβολής. Πρωταγωνιστικούς ρόλους υποδύονται οι: Evan Rachel Wood, Thandie Newton, James Marsden, Jeffrey Wright και ο Ed Harris.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Westworld διεκδίκησε είκοσι δύο υποψηφιότητες για Emmy συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Καλύτερης Δραματικής Σειράς. Συνολικά απέσπασε τέσσερα βραβεία. 

Το Westworld Season 2 θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018 στο HBO.