Οριστικό τέλος για το House of Cards στην 6η σεζόν

Εν μέσω των κατηγοριών σεξουαλικής επίθεσης που βαρύνουν τον Kevin Spacey
30 Οκτωβρίου 2017 21:07
Οριστικό τέλος για το House of Cards στην 6η σεζόν

Την ώρα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις η υπόθεση και του Kevin Spacey, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, το Netflix φαίνεται πως λαμβάνει τα μέτρα του για την υπόθεση. O Streaming γίγαντας ανακοίνωσε, μέσω του Business Insider, πως το House of Cards θα ολοκληρωθεί στην 6η σεζόν, βάζοντας τέλος στην ιστορία των Underwoods. 

Σύμφωνα με το THR, οι λόγοι της απόφασης αυτής δεν έχει να κάνει με το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε, μιας και το κλείσιμο της σειράς στην 6η σεζόν ήταν στο μυαλό των υπευθύνων από το καλοκαίρι. Άλλωστε η 5η σεζόν δεν ήταν και ότι καλύτερο για το άλλοτε ποτέ αψεγάδιαστο πολιτικό δράμα.

Το Netflix, λίγη ώρα μετά την παραπάνω ανακοίνωση, εξέδωσε και ένα δελτίο Τύπου λέγοντας πως είναι "βαθύτατα προβληματισμένο" από τις κατηγορίες που βαραίνουν τονν πρωταγωνιστή ενός εκ των καλύτερων σειρών του. 

Το House of Cards αποτελεί την πολυβραβευμένη, εξαιρετική και πρώτη Original σειρά του δικτύου που το εδραίωσε στον τηλεοπτικό χάρτη. Ήταν ένα φιλόδοξο project που ήρθε στις οθόνες μας δια χειρός Kevin Spacey και David Fincher (σκηνοθέτης των πρώτων δύο επεισοδίων), σε μια περίοδο όπου μεγάλοι αστέρες μετακόμιζαν στην τηλεόραση προς έκπληξη πολλών. Οι δύο πρώτες σεζόν του σόου κόστισαν στο Netflix περίπου $100 εκατομμύρια και έκανε πρεμιέρα το 2013.

Tο House of Cards Season 6 και τα τελευταία 13 επεισόδια του θα προβληθούν μέσα στο 2018.