Godless: Κυκλοφόρησε νέο trailer για το western του Netflix

O Jeff Daniels είναι ένας επικηρυγμένος στη νέα αυτή σειρά
25 Οκτωβρίου 2017 15:54
Godless: Κυκλοφόρησε νέο trailer για το western του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix δημοσιοποίησε καινούργιο trailer για το Godless, την περιπέτεια εποχής που θα προβάλει από τις 22 Νοεμβρίου του 2017 και η οποία αποτελεί μία μίνι σειρά 7 επεισοδίων, αφιερωμένη στην Άγρια Δύση.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της επιμελείται ο Scott Frank (Out Of Sight, Minority Report, The Lookout). Καθήκοντα παραγωγού έχει επωμιστεί ο  Steven Soderbergh. Στο εν λόγω concept  παίζουν οι: Jeff Daniels, Michelle Dockery και ο Jack O’ Connell. Στην εξωτερική παραγωγή τις διαδικασίες θα συντονίζει ο Casey Silver.

Η υπόθεση του Godless εκτυλίσσεται στην La Belle, μία κωμόπολη της άγριας Δύσης, όπου ο πληθυσμός της είναι κατά κόρον θηλυκού γένους . Εκεί λοιπόν, θα αφιχθεί ο Frank Griffin (Jeff Daniels) ένας λήσταρχος που ηγείται μίας ομάδας επικηρυγμένων, και ζητάει εκδίκηση από τον Roy Goode (Jack O’ Connell), ένα απολωλός πρόβατο της συμμορίας  που τους εξαπάτησε και το έσκασε. Οι κάτοικοι της La Belle καλούνται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις περιουσίες τους απέναντι στην απειλή που ζυγώνει, καθώς μία γυναίκα δέχθηκε να υποθάλψει τον Roy. Τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει και οι ίδιες να ορθώσουν το ανάστημά τους έναντι του εχθρού που έχει βάλει πια στο στόχαστρο ό,τι τους ανήκει.

Παρακάτω ακολουθεί το τελευταίο trailer: