Stranger Things 2: H αναζήτηση της Eleven ξεκινά στο νέο απόσπασμα!

Προσδεθείτε για την ερχόμενη Παρασκευή 27/10
24 Οκτωβρίου 2017 15:58
Stranger Things 2: H αναζήτηση της Eleven ξεκινά στο νέο απόσπασμα!

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έβγαλε στην δημοσιότητα καινούργιο clip του 2ου κύκλου της συναρπαστικής σειράς επιστημονικής φαντασίας, Stranger Things, ο οποίος θα κάνει ποδαρικό στις 27 Οκτωβρίου του 2017. Οπότε λίγες μέρες ακόμη κάντε υπομονή!

Η νέα σεζόν θα βρει τους κατοίκους του Hawkins να πασχίζουν να ορθοποδήσουν έπειτα από τα συγκλονιστικά γεγονότα που σημειώθηκαν έναν χρόνο πριν στην γραφική τους κωμόπολη. Η τύχη της μικρούλας Eleven αγνοείται προς το παρόν. Στο μεταξύ, οι γνώριμοι ήρωες θα πρέπει να προετοιμαστούν για ακόμη πιο συνταρακτικά μυστικά που αν ανακύψουν τίποτε πια δεν θα είναι το ίδιο όχι μόνο για εκείνους αλλά και για το ευρύτερο όλον.

Οι ηθοποιοί που συγκροτούν το cast του Stranger Things είναι οι: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobbie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton, και ο Matthew Modine. Βέβαια, έχουν έρθει και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως οι: Sadie Sink, Dacre Montgomery, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Paul Reiser και ο Sean Astin.

 Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο clip: