Arrow: Trailer για την δραματική ανατροπή και τον νέο ηγέτη της ομάδας

Η ευθύνη της πόλης αλλάζει χέρια στην 6η σεζόν
24 Οκτωβρίου 2017 16:15
Arrow: Trailer για την δραματική ανατροπή και τον νέο ηγέτη της ομάδας

Το The CW έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το επόμενο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Arrow, με τίτλο The Next of Kin, ύστερα από το δεύτερο επεισόδιο που έφερε κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω στο Arrowverse

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Το δεύτερο επεισόδιο του 6ου κύκλου άλλαξε μια για πάντα το σκηνικό του Arrowverse και του τηλεοπτικού σύμπαντος της DC. Το cliffhanger που άφησε το κοινό με ανοικτό το στόμα στο "Tribute" είδε τον Oliver Quinn να παραιτείται μια για πάντα από την ευθύνη του προστάτη της Star City και τη στολή του Green Arrow. Ο Stephen Amell παρέδωσε τα ηνία της Team Arrow στον πιο πιστό του φίλο τον John Diggle, ο οποίος πλέον είναι και επίσημα ο νέος Arrow και φέρει το όνομα "Emerald Archer". O Amell μίλησε για αυτή τη τεράστια αλλαγή στη σειρά λέγοντας: 

"Τελείωσε. Είναι εκτός. Υπάρχει μια στιγμή όπου θα πρέπει πάλι να βάλει τη στολή, όμως όχι στην ποσότητα που ο κόσμος περιμένει να τον δει. Είναι στο επεισόδιο με τίτλο "Reversal". Εκεί θα πρέπει να ντυθεί, αλλά πέραν αυτής της σύντομης επίσκεψης, είναι εκτός.

Ο κ. Quinn θα πρέπει να εκπληρώσει πλέον την υπόσχεση που έδωσε στο τέλος της 5ης σεζόν και να φροντίσει τον γιο του William, ενώ θα είναι στις επάλξεις ως δήμαρχος της Star City, πόστο το οποίο δεν τον αφήνει σε ησυχία από το περιπετειώδες παρελθόν του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε για πόσο θα αντέξει ο Diggle στην ηγεσία της Team Arrow. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και εικόνες από το επερχόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 26/10:

Tags: