Electric Dreams: Πρώτο trailer από τη sci-fi ανθολογική σειρά

Βασισμένη στα μυθιστορήματα του Philip K. Dick
22 Οκτωβρίου 2017 12:40
Electric Dreams: Πρώτο trailer από τη sci-fi ανθολογική σειρά

Το Amazon Studios έδωσε την πρώτη ματιά στην επερχόμενη sci-fi σειρά που ετοιμάζει και βασίζεται στα μυθιστορήματα του Philip K. Dick, του οποίου τα novels ήδη αφορμάται με επιτυχία χάρη στο The Man in The High Castle. O λόγος για το Electric Dreams, το οποίο θα προβάλλεται σε αυτοτελή επεισόδια σαν το Black Mirror με ιστορίες παρμένες από την φανταστική πένα του μετρ της επιστημονικής φαντασίας. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και καθένα από αυτά θα είναι επιμελημένο από γνωστούς σκηνοθέτες όπως: Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Outlander), Michael Dinner (Justified, Sneaky Pete), Tony Grisoni (Fear and Loathing in Las Vegas), Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child), Matthew Graham (Doctor Who), David Farr (The Night Manager), Dee Rees (Bessie) και Travis Beacham (Pacific Rim).

Μάλιστα, το cast της σειράς αναμένεται να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον του κοινού, διότι θα περιλαμβάνει ονόματα όπως: Bryan Cranston (Breaking Bad), Steve Buscemi (Boardwalk Empire, Fargo), Anna PaquinTerrence HowardMaura TierneyJanelle MonaeRichard MaddenLiam Cunningham (Game of Thrones, Ser Davos), Vera FarmigaJuno TempleEssie DavisBenedict Wong, και Jacob Vargas.

Το Philip K. Dick's Electric Dreams θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, ενώ στη Βρετανία προβάλλεται ήδη μέσω του Channel 4 και ακολουθεί το πρώτο trailer: