Stranger Things 2: Φανταστική νέα αφίσα λίγο πριν τη πρεμιέρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου άρχισε
22 Οκτωβρίου 2017 16:59
Stranger Things 2: Φανταστική νέα αφίσα λίγο πριν τη πρεμιέρα

Βγήκε στην δημοσιότητα και η δεύτερη αφίσα του νέου κύκλου του Stranger Things, τον οποίο η αυλαία ανοίγει στις 27 Οκτωβρίου του 2017, εν όψει και του Halloween.

Απομένουν πέντε ημέρες μόνον από την επίσημη πρεμιέρα, και το Netflix κάνει ό,τι μπορεί για να δελεάσει κι άλλο τους θεατές, αν και ήδη ανυπομονούν για την πρεμιέρα της πολυαγαπημένης αυτής sci fi σειράς.

Η υπόθεση της δεύτερης σεζόν του Stranger Things τοποθετείται χρονικά ένα έτος μετά την επιστροφή του Will και ενώ όλα φαίνονται να έχουν επανέλθει και πάλι στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς... το σκοτεινό πέπλο μυστηρίου δεν λέει να αποτραβηχτεί εντελώς από την μικρή πόλη του Hawkins, στην Indiana των Η.Π.Α. Εν έτει 1984, λοιπόν, οι κάτοικοι προσπαθούν να βάλουν και πάλι σε τάξη την ζωή τους μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα της προηγούμενης χρονιάς που έφεραν τα πάνω-κάτω για όλη την κοινότητα. Ωστόσο, από την τρομακτική παράλληλη διάσταση του Upside Down πρόκειται να αναδυθεί κάτι ακόμη μεγαλύτερο και πιο ζοφερό, απειλώντας να βλάψει όλους όσους επιβίωσαν μέχρι τώρα.

To cast του Stranger Things απαρτίζουν οι: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobbie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton, και ο Matthew Modine. Οι νέες προσθήκες ηθοποιών είναι οι: Sadie Sink, Dacre Montgomery, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Paul Reiser και ο Sean Astin.

Παρακάτω ακολουθεί η τελευταία αφίσα: