Κυκλοφόρησαν καινούργιες αφίσες και trailer για το Bellevue

Η Anna Paquin παίζει στην νέα αστυνομική σειρά του WGN America
20 Οκτωβρίου 2017 16:25
Κυκλοφόρησαν καινούργιες αφίσες και trailer για το Bellevue

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, βγήκαν στην δημοσιότητα κι άλλες αφίσες και ένα επιπλέον trailer για το ανερχόμενο αστυνομικό σόου Bellevue του WGN America, όπου πρωταγωνιστεί η Anna Paquin, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο True Blood. Δημιουργοί του Bellevue είναι οι Jane Maggs (The Offering) και Adrienne Mitchell (Bomb Girls). 

Το Bellevue θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια μίας ώρας. Ο κεντρικός άξονας της σειράς περιστρέφεται γύρω από μία μικρή κωμόπολη με σκοτεινά μυστικά. Δύο δεκαετίες νωρίτερα, ο φόνος μίας κοπέλας ήρθε σαν ένα τεράστιο σοκ για την τοπική κοινότητα. Ο δράστης επανέρχεται στο προσκήνιο για να στοιχειώσει για ακόμη μία φορά τους κατοίκους. Είναι άνδρας ή γυναίκα; Κανείς δεν ξέρει. Όταν θα σημειωθεί μία ακόμη εξαφάνιση, η ντετέκτιβ Annie Ryder (Anna Paquin) θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου που περιβάλλει την όλη υπόθεση, πασχίζοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει τα μελανά σημεία του δικού της παρελθόντος.

Την Paquin πλαισιώνουν επίσης οι: Allen Leech, Madison Ferguson,Sharon Taylor, Billy MacLellan, Vincent Leclerc, Janine Theriault, Joe Cobden, Victoria Sanchez και η Sadie O’ Niel. Παρακάτω ακολουθούν οι πιο πρόσφατες αφίσες και το trailer του Bellevue: