Stranger Things 2: Νέο clip με την Eleven στο Upside Down

Προσοχή ακολουθούν spoilers
17 Οκτωβρίου 2017 11:10
Stranger Things 2: Νέο clip με την Eleven στο Upside Down

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, βγήκε στην δημοσιότητα νέο αποκαλυπτικό clip για το Stranger Things Season 2, το οποίο απαθανατίζει την Eleven να επιστρέφει δριμύτερη. Η πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί για τις 27 Οκτωβρίου.

Και ενώ σε μία εβδομάδα περίπου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του 2ου κύκλου του Stranger Things στο Netflix, πλέον αποδεικνύεται από το καινούργιο απόσπασμα ότι αφού η Eleven νίκησε τον Demogorgon μπόρεσε να δραπετεύσει από την τρομακτική εκείνη διάσταση και να επιστρέψει στον αληθινό κόσμο. Ξεφεύγει, λοιπόν, από το μέρος που γνωρίσαμε ως Upside Down και επανέρχεται στην πραγματικότητα πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο που γύρισε η Nancy μέσα από μία πύλη.

Η Milly Bobby Brown που υποδύεται την μικρή ηρωίδα εξακολουθεί να διατηρεί το μυστηριώδες πέπλο που καλύπτει τον χαρακτήρα της. Οι δημιουργοί της εν λόγω επιτυχημένης sci fi σειράς, οι αδερφοί Matt και Ross Duffer σκέφτηκαν αυτή την χρονιά να δώσουν στο Stranger Things έναν αέρα τρόμου βγαλμένο από το σύμπαν του συγγραφέα Lovecraft. Η πόλη Hawkins πρόκειται να αντιμετωπίσει ακόμη πιο τρομακτικά πλάσματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

To cast συναπαρτίζεται από τους: Finn WolfhardGaten MatarazzoCaleb McLaughlinCharlie HeatonNoah SchnappDavid HarbourDacre MontgomerySadie Sink, και Winona Ryder

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό clip: