Πρώτο trailer για τo Godless του Steven Soderbergh

Το νέο σόου του Netflix μας ταξιδεύει στην Άγρια Δύση
17 Οκτωβρίου 2017 10:12
Πρώτο trailer για τo Godless του Steven Soderbergh

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έβγαλε καινούργιο trailer για την ανερχόμενη μίνι σειρά western, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου του 2017.

Το Godless συνιστά ένα δράμα εποχής, το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Scott Frank (Out Of Sight, Minority Report, The Lookout). Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται ο Steven Soderbergh. Το συγκεκριμένο project  αποτελεί ένα σόου όπου πρωταγωνιστούν οι Jeff Daniels, Michelle Dockery και ο Jack O’ Connell. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το Godless έχει επωμιστεί ο Casey Silver.

Ο κεντρικός άξονας του Godless περιστρέφεται γύρω από την La Belle, μία επαρχιακή πόλη της άγριας Δύσης, η οποία κατοικείται από γυναίκες. Σ’ εκείνη την κοινότητα φτάνει ο Frank Griffin (Jeff Daniels) oαρχηγός μίας αδίστακτης συμμορίας, για να πάρει εκδίκηση από τον Roy Goode (Jack O’ Connell), ένα πρώην μέλος της περιβόητης αυτής σπείρας που τους πρόδωσε. Ο πληθυσμός του εν λόγω οικισμού πρέπει να αμυνθεί τώρα ενάντια στον κοινό κίνδυνο, αφού μία γυναίκα επιλέγει να παρέχει καταφύγιο στον Roy. Πρέπει πια να προστατέψουν όλα για όσα πάλεψαν να χτίσουν, και το τίμημα αναμένεται να είναι μεγάλο.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: