Τρία νέα trailer για την 8η σεζόν του The Walking Dead

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος είναι προ των πυλών!
13 Οκτωβρίου 2017 15:04
Τρία νέα trailer για την 8η σεζόν του The Walking Dead

Το AMC έθεσε στην δημοσιότητα τρία καινούργια αποσπάσματα για τον επερχόμενο κύκλο της μεταποκαλυπτικής τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead του AMC. Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, ο νέος κύκλος βρίσκει την ομάδα του Rick να ανασυντάσσεται απέναντι στον νέο εχθρό που είναι εν όψει και ξεπερνάει σε αγριότητα την απειλή των αιμοδιψών ζωντανών νεκρών.

Το εν λόγω δράμα επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comic του Robert Kirkman εκδόθηκε από την Image Comics και γνώρισε τεράστια επιτυχία εδώ και επτά χρόνια, με τους ένθερμους fans του να αδημονούν για το ξεκίνημα της 8ης σεζόν.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το σόου έχουν επωμιστεί οι Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero και ο Tom Luse. 

Το cast του Walking Dead απαρτίζεται από τους: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Lennie James, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Austin Amelio, Tom Payne, Xander Berkeley, Khary Payton, και τον Jeffrey Dean Morgan.

Η πρεμιέρα του 8ου κύκλου του The Walking Dead θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου του 2017, οπότε αναμείνατε λίγο ακόμη. Παρακάτω ακολουθούν τα σχετικά trailer: