To teaser trailer του Castle Rock ζωντανεύει τον πολυδιάστατο κόσμο του Stephen King

Πρώτη ματιά στη νέα Original ανθολογική σειρά του Hulu
09 Οκτωβρίου 2017 16:27
To teaser trailer του Castle Rock ζωντανεύει τον πολυδιάστατο κόσμο του Stephen King

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, το Hulu έβγαλε στην δημοσιότητα teaser για το ανερχόμενο εγχείρημα του που τιτλοφορείται ως Castle Rock  και αφορμάται από το πολύπτυχο σύμπαν των ιστοριών του Stephen King.

Το σύντομο απόσπασμα της νέας αυτής τηλεοπτικής μυθοπλασίας παρουσιάστηκε στο NYCC 2017.  Στην εν λόγω σειρά θα κάνουν την εμφάνισή τους διάφοροι χαρακτήρες των μυθιστορημάτων του επιτυχημένου αυτού εκπροσώπου της Λογοτεχνίας Τρόμου.

Η αυλαία για το Castle Rock αναμένεται ανοίξει το 2018. Για το cast έχουν επιστρατευτεί ο Bill Skarsgård (ο δολοφονικός κλόουν Pennywise του remake του IT), ενώ θα τον πλαισιώσουν και οι Scott Glen, Sissy Spacek, André Holland, Melanie Lynskey, Jane Levy και o Terry O’ Quinn.

Ο Skarsgård μίλησε για το όλο concept λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αρχικά ήμουν λιγάκι διστακτικός. Είχα ερμηνεύσει τον Pennywise, όμως το σενάριο του Castle Rock διέλυσε κάθε αμφιβολία που είχα”.

Η υπόθεση του Castle Rock διαδραματίζεται στην ομώνυμη φανταστική κωμόπολη του Maine, έτσι όπως την εμπνεύστηκε ο King στα έργα του Cujo, IT, The Dark Half, The Body κ.ά. Το μέρος αυτό φέρει μία τρομακτική αύρα για κάθε ένα από τα παραπάνω αναγνώσματα και τους ήρωες που θα ζωντανέψουν πια όχι μόνο μέσα από τις σελίδες τους αλλά και στην μικρή οθόνη. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα προαναφερόμενα αφηγήματα να συνδυάζονται σε ένα ενιαίο θέαμα που θα φέρει στο φως όλα τα εφιαλτικά πλάσματα που επινόησε ο King.

Το σενάριο υπογράφουν οι Sam Shaw και Dust Thomason. Πίσω από την παραγωγή τουCastle Rock βρίσκονται η Bad Robots Productions και η Warner Bros.