Οι δρόμοι των Walking Dead και Fear the Walking Dead διασταυρώνονται!

Ένα τρομακτικό crossover στο σύμπαν των ζόμπι
09 Οκτωβρίου 2017 14:49
Οι δρόμοι των Walking Dead και Fear the Walking Dead διασταυρώνονται!

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, στις 7 Οκτωβρίου του 2017 κυκλοφόρησε η είδηση για την κοινή σύμπλευση τουThe Walking Dead και του Fear the Walking Dead σε ένα crossover που ετοιμάζεται από το δίκτυο του AMC.

Η διαβεβαίωση ήρθε και δια στόματος του Robert Kirkman, του δημιουργού των δύο αυτών μεταποκαλυπτικών δραματικών μυθοπλασιών με ζόμπι, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Comic-Con της Νέας Υόρκης:

“Υπάρχουν δύο σειρές με ζωντανούς νεκρούς. Κάποιος χαρακτήρας πρόκειται να φύγει από το ένα σόου το οποίο δεν θα ονοματίσω, για να μεταβεί στο άλλο, για το οποίο επίσης δεν θα μιλήσω”.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό δίκτυο του AMC έβγαλε και clip για την 8η σεζόν του Walking Dead, στο οποίο ο Carl συναντάει έναν ξένο, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται αν είναι φίλος ή εχθρός. Μια σκηνή που καθρεφτίζει την πρώτη σκηνή από την πρώτη σεζόν του The Walking Dead: 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το The Walking Dead Season 8 θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου, και στην σειρά παίζουν οι: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Lennie James, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Austin Amelio, Tom Payne, Xander Berkeley, Khary Payton, και ο Jeffrey Dean Morgan.

Παρακάτω ακολουθεί το συναφές απόσπασμα και η αντίστοιχη φωτογραφία που επιβεβαιώνει την ένωση των αφηγημάτων των Walking Dead και Fear the Walking Dead:

 

This is real. #crossover #TWD #FearTWD

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Walking Dead (@amcthewalkingdead) στις

https://www.facebook.com/TheWalkingDeadAMC/videos/2226773444015468/