Netflix: Ανεβάζει τις τιμές του λίγο πριν τον 2ο κύκλο του Stranger Things

Όσο οι Original σειρές που παράγει αυξάνονται σε αριθμό και budget
06 Οκτωβρίου 2017 18:32
Netflix: Ανεβάζει τις τιμές του λίγο πριν τον 2ο κύκλο του Stranger Things

Με τις ολοένα αυξανόμενες επενδύσεις του στον τομέα των Original σειρών και ακριβών παραγωγών του, το Netflix αποφάσισε να συνεχίσει την τακτική που το θέλει να ακριβαίνει τις τιμές του. Όπως μετέδωσε πρώτο το Mashable, αρχής γενομένης από αυτόν τον μήνα -σε λίγες μέρες συγκεκριμένα- το Netflix θα αυξήσει τις τιμές των δύο Premium συνδρομών του, καθώς το φθηνότερο standard πακέτο θα παραμείνει στα $7.99. Η τιμή του HD πακέτου των $9.99 που προσφέρει τη δυνατότητα θέασης έως και Full HD σε δύο οθόνες ταυτόχρονα θα αυξηθεί στα $10.99, ενώ το 4K Premium πακέτο με έως και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονης θέασης από τα $11.99 στα $13.99

Η αύξηση στην τιμή προς το παρόν έχει παρατηρηθεί στις ΗΠΑ και στη Γαλλία, ενώ αναμένεται να ισχύσει και για την Ελλάδα. Μένει μόνο να δούμε αν θα αυξηθεί και εδώ κατά €1 παραπάνω. 

Από τις 19 Οκτωβρίου η υπηρεσία θα ενημερώσει τους υφιστάμενους συνδρομητές για την αλλαγή στην τιμή και πως θα αυξηθεί σε διάστημα 30 ημερών ανάλογα με το πότε γίνεται η χρέωση στον λογαριασμό σας. Όλα αυτά θα ισχύσουν μια εβδομάδα πριν το τεράστιο όπλο του Netflix που ακούει στο όνομα Stranger Things Season 2 και το οποίο αναμένεται να προσελκύσει πολλούς υποψήφιους πελάτες.