The Gifted: Νέο trailer για τους τηλεοπτικούς μεταλλαγμένους

Η επόμενη γενιά των X-Men είναι εδώ
03 Οκτωβρίου 2017 07:20
The Gifted: Νέο trailer για τους τηλεοπτικούς μεταλλαγμένους

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, το FOX πριν λίγες μέρες έθεσε σε κυκλοφορία ένα ολοκαίνουργιο trailer για το ανερχόμενο τηλεοπτικό  σόου που αφορά την νέα γενιά των X-Men και τιτλοφορείται ως The Gifted.

Τη σκηνοθεσία του πιλότου του The Gifted υπογράφει ο Bryan Singer, που έχει εμπλουτίσει εν πολλοίς το σύμπαν των X-Men. Το σενάριο της συγκεκριμένης sci fi τηλεοπτικής μυθοπλασίας επιμελήθηκε ο Matt Nix (Burn Notice).

Η υπόθεση του The Gifted αφορά μία οικογένεια μεταλλαγμένων οι οποίοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις πολύ διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν και όπου κανένας δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν οι X-Men ή η λεγόμενη  Αδελφότητα των Μεταλλαγμένων εξακολουθεί να απαντάται.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι 20th Century Fox Television και η Marvel Television. Ο κεντρικός άξονας του The Gifted  εστιάζει στο πως ο βίος δύο συνηθισμένων γονιών (Stephen Moyer και Amy Acker) αλλάζει ριζικά όταν μαθαίνουν ότι τα παιδιά τους είναι προικισμένα με υπεράνθρωπες ιδιότητες. Για να τα προστατέψουν από αδιάκριτα βλέμματα τρίτων, το ζευγάρι σπεύδει να αποκτήσει επικοινωνία με ένα μυστικό δίκτυο μεταλλαγμένων ώστε να φροντίσουν να τα εκπαιδεύσουν απέναντι στον όποιο κίνδυνο.

Το cast του The Gifted συμπληρώνουν επίσης οι: Percy Hynes White, Sean Teale, Blair Redford, Jamie Chung και η Natalie Alyn Lind.

Η πρεμιέρα του στις Η.Π.Α. πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο FOX. Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: