O Stephen Amell θέλει να συναντήσει τους Winchesters

Ο ήρωας του Arrow ελπίζει σε ένα crossover με το Supernatural
27 Σεπτεμβρίου 2017 15:08
O Stephen Amell θέλει να συναντήσει τους Winchesters

Ο Stephen Amell, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά Arrow με τon ομώνυμo comic ήρωα της DC, δεν σταμάτησε να επιθυμεί ένα crossover ανάμεσα στο σόου του και στο Supernatural.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον μυστηριώδη εκδικητή της Starling City ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον Oliver Queen για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ενώ ο Jared Padalecki και ο Jensen Ackles θα ξαναμπούν στην Impala τους ως Sam και Dean αντίστοιχα, συμπληρώνοντας τον 13ο χρόνο της συμμετοχή τους στην επιτυχημένη sci-fi σειρά του CW.

Αν και το Arrow απέδειξε ότι ενδιαφέρεται για crossovers και με άλλα σόου της DC όπως τα Flash, Supergirl, και το Legends of Tomorrow, κάνοντας πάταγο όσον αφορά τα αντίστοιχα επεισόδια μέσα στην υπόθεσή του, δεν έχει προκύψει ακόμη αυτή η σύνδεσή του με το Supernatural. Παρά την ισχυρή πρόθεση του Amell, η οποία έχει να κάνει περισσότερο με τον ενθουσιασμό του ίδιου να διασταυρωθεί ο δρόμος του με εκείνον των αδερφών Winchester, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάποιο βήμα προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Μάλιστα ο Amell είχε παραδεχτεί ότι ήταν ο ίδιος που πρωτοξεκίνησε τον ντόρο γύρω από το όλο ζήτημα ανυπομονώντας αυτή η ιδέα του να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, σε μία εμφάνισή του στο Salt Lake Comic Con, ο Amell τοποθετήθηκε και επίσημα επί του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Αν και δεν έχω σπάσει σε προηγούμενη φάση τον 4ο τοίχο με τόση λαχτάρα, αν μπορούσα να εμφανιστώ στο Supernatural  ως ένας που τους βάζει βενζίνη ας πούμε, ή σαν κάποιος τον οποίο θα δολοφονήσουν, αυτό θα ήταν τεράστιο! Και ίσως να είναι ένα από τα πράγματα που ξέρω ότι δεν βγάζουν νόημα και γνωρίζω πως δεν ανήκουν στο ίδιο σύμπαν, αλλά την ίδια στιγμή μιλάμε για τηλεόραση όπου υποτίθεται πως πρόκειται για κάτι ψυχαγωγικό. Φανταστείτε μία από αυτές τις μέρες ο Greg Berlanti (εξωτερικός παραγωγός του Arrow) να κάθεται σε ένα δωμάτιο μαζί με το ‘κεφάλι’ του Supernatural και να πουν απλά  «Έ, και γιατί όχι;!»”.

Αν ληφθεί πάντως υπόψιν ότι και ο Arrow έχει αντιμετωπίσει αρκετούς εχθρούς με υπερδυνάμεις αλλά και το ότι ο Sam και ο Dean έχουν ταξιδέψει σε άλλες εναλλακτικές πραγματικότητες εν όψει του κυνηγιού υπερφυσικών πλασμάτων, δεν θα φάνταζε και τόσο ακατόρθωτη η ένωση της Starling City με τον κόσμο των Winchesters. Απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί όντως ένα τέτοιο σενάριο!