Peaky Blinders: Μια πρώτη ματιά από την 4η σεζόν

Οι Shelby επιστρέφουν στις γειτονίες του Birmingham
24 Σεπτεμβρίου 2017 14:53
Peaky Blinders: Μια πρώτη ματιά από την 4η σεζόν

Μια από τις πιο "cool" σειρές -αν όχι η πιο αλήτικη μετά το Sons of Anarchy- της τηλεόρασης θα επιστρέψει σύντομα στους δέκτες μας. Αναφερόμαστε φυσικά στο Peaky Blinders και την οικογένεια του Thomas Shelby, για την οποία το BBC φρόντισε να δημοσιεύσει το πρώτο teaser, υπό τη μορφή ενός banner-αφίσας για την άκρως αναμενόμενη 4η σεζόν. 

"Μια οικογένεια ενωμένη, ποτέ ηττημένοι" αναφέρει η λεζάντα και πως σύντομα θα δούμε το Peaky Blinders Series 4 στις οθόνες μας, χωρίς όμως ακόμη να δίνεται ημερομηνία πρεμιέρας.

Αυτά που γνωρίζουμε για τον 4ο κύκλο του Blinders είναι πως οι Shelbys θα πρέπει να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη τους, δηλαδή στις γειτονιές του Birmingham ύστερα από τα γεγονότα της 3ης σεζόν, όπου θα ξεκινήσει μια μάχη για την επιβίωση τους. Στο φινάλε είδαμε ξαφνικά τους Blinders να συλλαμβάνονται από το πουθενά, με τον Tommy (Cillian Murphy) να έχει κάνει κάποια συμφωνία με τις αρχές -και πάλι. Σίγουρα υπάρχει ένα μεγαλύτερο σχέδιο που σκέφτηκε το οξύτατο μυαλό του ηγέμονα Blinder. 

Η δράση θα λαμβάνει χώρα έξι μήνες μετά την 4η σεζόν και εκτός από την επιστροφή όλου του cast, μαζί με τον αστέρα Tom Hardy, προστέθηκαν οι Aidan Gillen (Littlefinger του Game of Thrones), Jack Rowan, Charlie Murphy και ο Adrien Brody (The Pianist).