Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones σε γκάνγκστερ ταινία!

Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου σε φιλμ noir έκδοση
23 Σεπτεμβρίου 2017 12:35
Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones σε γκάνγκστερ ταινία!

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Nerdist, κυκλοφόρησαν τα πορτρέτα των γνώριμων μορφών του Game of Thrones σε στυλ film noir. Οι ήρωες που συστήθηκαν στο φιλοθεάμων κοινό μέσω της τηλεοπτικής διασκευής του φανταστικού έπους του George R.R. Martin, απέκτησαν έναν άλλον αέρα που θυμίζει αστυνομική ταινία του ‘50 και του ’60.

Οι χαρακτήρες του GoT μέσω πολύ επιτυχημένων σκίτσων αναπαριστώνται σαν διαβόητα μέλη του οργανωμένου εγκλήματος, ώστε με την γκανγκστερική τους εμφάνιση να δημιουργούν μία έντονη ατμόσφαιρα μυστηρίου γύρω από τα πρόσωπά τους.

Τα εύσημα πρέπει να δοθούν στον καλλιτέχνη Ricean Vlad, ο οποίος και συνέλαβε το όλο concept σκιαγραφώντας τις φιγούρες αυτές εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι τις είχε συνηθίσει κανείς.

Ο Joffrey με δίκανο shotgun αντί για crossbow και δύο καλλίγραμμες κυρίες να τον περιμένουν.

H Daenerys αντί για δράκους έχει φίδια και μια στρατιά αντρών στις υπηρεσίες της.

O Tywin Lannister ως ένας βαθύπλουτος νονός της νύχτας. 

Στην image gallery μπορείτε να απολαύσετε το χαμηλών τόνων πλουσιόπαιδο γνωστό ως "The White Wolf", τον Ramsey ως έναν τέλειο αδίστακτο δολοφονικό γκάνγκστερ με ευχέρεια στους βασανισμούς. Την Cersei ως την πανούργα λαίδη της μαφίας και τον Hound να μη ξεχνάει την τέχνη του ως μπράβος, ενώ, τέλος ο Tyrion Lannister ως ο "smooth talker" χαρακτήρας ενός φιλμ noir.