Better Call Saul: Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο 4ος κύκλος;

Το επόμενο τηλεφώνημα στον Saul θα αργήσει
20 Σεπτεμβρίου 2017 02:16
Better Call Saul: Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο 4ος κύκλος;

Φαίνεται πως η επόμενη φορά που θα δούμε τον κατεργάρη δικηγόρο Jimmy McGill στις οθόνες μας θα αργήσει παραπάνω από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, τo Better Call Saul θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο του 2018, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα. Δεν δόθηκε κάποιος λόγος για αυτή την καθυστέρηση, όμως αυτό θα καταστήσει την 4η σεζόν της σειράς άκυρη για συμμετοχή στα επόμενα Emmys και η απουσία του αφήνει θέση για ένα άλλο σόου να πάρει τη θέση του. 


SPOILER: Να θυμίσουμε πως η 3η σεζόν μας άφησε με μια σπαρακτική σκηνή όπου ο Chuck φαινομενικά κάηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι και ενώ δεν είδαμε τον θάνατο του επί της οθόνης για να επιβεβαιωθεί, ο Bob Odenkirk επιβεβαίωσε από την πλευρά του πως ο Michael McKean αποτελεί παρελθόν από τη σειρά. 


Το πιο πιθανό είναι πως παρά το γεγονός ότι το πράσινο φως για το Better Call Saul Season 4 δόθηκε λίγες βδομάδες μετά το συγκλονιστικό φινάλε της 3ης σεζόν, ο Vince Gilligan και η ομάδα του να θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο για να γράψουν μια σεζόν που θα είναι το λιγότερο ισάξια με την προηγούμενη. Και αυτό μπορεί μόνο να τιμάει το AMC απέναντι σε μια σειρά που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους κριτικούς.