Emmys 2017: Ο Sterling K. Brown απέσπασε ακόμη ένα βραβείο

Διακρίθηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά
18 Σεπτεμβρίου 2017 19:54
Emmys 2017: Ο Sterling K. Brown απέσπασε ακόμη ένα βραβείο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, o Sterling K. Brown, πρωταγωνιστής  του οικογενειακού δράματος του NBC,This is Us, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στην Αμερική.

Ο Brown είχε να ανταγωνιστεί στην ίδια κατηγορία τους: Anthony Hopkins του Westworld, Bob Odenkirk του Better Call Saul, Matthew Rhys του The Americans, Liev Schreiber του Ray Donovan, Kevin Spacey του House of Cards και Milo Ventimiglia πάλι από το This Is Us.

Μόλις ανέβηκε στο βήμα για να παραλάβει το βραβείο του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί μου συνυποψήφιοι είμαι μεγάλος θαυμαστής σας!». Συνεχίζοντας, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και τους συντελεστές της σειράς όπως τους Ron Cephas Jones, Chrissy Metz, Mandy Moore, Requa, Glenn Ficarra, Ken Olin και τον Dan Fogelman λέγοντας: Είστε η καλύτερη λευκή τηλεοπτική οικογένεια που θα μπορούσε να έχει ένας αδερφός!». Τέλος, ευχαρίστησε την οικογένειά του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα μέχρι σήμερα.

Ο Sterling K. Brown είχε ξανακερδίσει Emmy και πέρυσι ως Christopher Darden στο The People v. O.J. Simpson: American Crime Story.