Έρχεται η τηλεοπτική διασκευή του True Lies

Οι James Cameron και Marc Guggenheim ενώνουν τις δυνάμεις τους
16 Σεπτεμβρίου 2017 11:01
Έρχεται η τηλεοπτική διασκευή του True Lies

Πολλοί αναρωτιόντουσαν αν ο James Cameron θα ετοίμαζε κάποιο sequel για την περιπέτεια δράσης True Lies που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1994. Τότε οι θεατές είχαν δει τον Arnold Schwarzenegger ως έναν κατάσκοπο που προσπαθούσε να κρατήσει μυστική την δουλειά του από την σύζυγό του, την οποία ερμήνευσε η Jamie Lee Curtis και την κόρη του (Eliza Dushku) ώσπου μία επικίνδυνη πρόκληση έφερε τα πάντα στην επιφάνεια και η οικογενειακή τους γαλήνη άρχισε να διακυβεύεται.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, πλέον είναι στα σκαριά το νέο concept για την τηλεοπτική μεταφορά του True Lies, η οποία θα γίνει από το Fox, με τον εξωτερικό παραγωγό του Arrow, τον Marc Guggenheim να υπογράφει το σενάριο και τον McG (Terminator Salvation) την σκηνοθεσία. Ο Cameron θα βρίσκεται πίσω από την παραγωγή. Η υπόθεση πρόκειται να αποτελέσει μία “μοντέρνα εκδοχή της ιστορίας του πως ένα αστό ζευγάρι προσαρμόζεται όταν ένας από αυτούς αποκαλύπτεται ότι είναι κατάσκοπος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι πρωτόγνωρο για τον Cameron να ασχολείται και με έργα της μικρής οθόνης, αφού δέκα χρόνια πριν είχε καταπιαστεί με την σειρά Terminator: The Sarah Connor Chronicles, χωρίς βέβαια το σόου αυτό να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Απομένει να δούμε αν το True Lies ακολουθήσει μία πιο πολλά υποσχόμενη πορεία.