Kidding: Οι Jim Carrey και Michel Gondry συνεργάζονται ξανά

Αυτή την φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία κωμωδία
16 Σεπτεμβρίου 2017 04:00
Kidding: Οι Jim Carrey και Michel Gondry συνεργάζονται ξανά

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, ο Jim Carrey και ο Michel Gondry, σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ Eternal Sunshine of the Spotless Mind, ξανασυναντιούνται επαγγελματικά αυτήν την φορά στο πλατό της κωμικής σειράς Kidding.

Το Kidding βασισμένο σε μία ιδέα του Dave Holstein (Weeds, Raising Hope), περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα μίας παιδικής εκπομπής, τον Mr.Pickles τον οποίο και υποδύεται ο Carrey. Το πραγματικό όνομα του παρουσιαστή είναι Jeff και ο ίδιος έχει αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση με το νεανικό κοινό στο οποίο απευθύνεται. Ωστόσο ,την ομαλή καθημερινότητά του έρχεται να ταράξει ένα απροσδόκητο γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του.

Το Kidding πρόκειται να αποτελέσει την δεύτερη τηλεοπτική εμφάνιση του Jim Carrey μετά από την συμμετοχή του στο σόου The Living Colorado που εκτόξευσε ακόμη περισσότερο την καριέρα του το 1992. Ο Jim Carrey στο νέο αυτό εγχείρημα αναλαμβάνει καθήκοντα παραγωγού.

Η σειρά δεν έχει αποκτήσει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια μισής ώρας και θα προβάλλεται στο Showtime.