Νέο trailer για το Deuce από τον δημιουργό του "The Wire"

Σε avant premiere ο πιλότος για τους συνδρομητές του HBO
28 Αυγούστου 2017 20:01
Νέο trailer για το Deuce από τον δημιουργό του

To HBO κυκλοφόρησε νέο trailer για την ανερχόμενη δραματική σειρά The Deuce, που θα προβάλει αυτό το φθινόπωρο. Μάλιστα, για τους συνδρομητές του καναλιού εξασφαλίστηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν ήδη σε avant premiere, μέσω των HBO NOW, HBO GO και HBO On Demand, το πιλοτικό επεισόδιο του πρώτου κύκλου, το οποίο σκηνοθέτησε η Michelle MacLaren.

Πρόκειται για μία ακόμη δουλειά του George Pelecanos και του David Simon, δημιουργών του βραβευμένου The Wire. Το The Deuce πραγματεύεται την διαδικασία της νομιμοποίησης του πορνό και την συνακόλουθη άνθηση της εν λόγω βιομηχανίας στην Times Square της Νέας Υόρκης αρχές της δεκαετίας του’70 μέχρι και τα μέσα του ’80. Πέρα από τον James Franco και την Maggie Gyllenhaal, παίζουν επίσης οι: Jamie Neumann, Dominique Fishback, Emily Meade, Gary Carr, Gbenga Akinnagbe, Cliff Smith και η Margarita Levieva.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το The Deuce κανονικά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου του 2017 στο ΗΒΟ για το σύνολο του αμερικανικού κοινού, με τα άλλα επτά επεισόδια που απαρτίζουν την 1η σεζόν να κυκλοφορούν κάθε Κυριακή.