Shannara Chronicles: Το trailer της 2ης σεζόν

Orcs, trolls, μάγοι και ξωτικά επιστρέφουν!
25 Αυγούστου 2017 13:37
Shannara Chronicles: Το trailer της 2ης σεζόν

Το Spike κυκλοφόρησε το trailer της 2ης σεζόν του The Shannara Chronicles, της σειράς φαντασίας που είχε ξεκινήσει το MTV. Το Spike ανέλαβε πλέον την παραγωγή του εν λόγω σόου, με 10 ωριαία επεισόδια που θα αφηγούνται την ομώνυμη ιστορία του έπους που εμπνεύστηκε ο συγγραφέας Terry Brooks.

Έναν χρόνο έπειτα από όσα έλαβαν χώρα στο μαγικό σύμπαν των Four Lands, το χάος έχει εξαπλωθεί και αναδύονται νέες, επικίνδυνες, προκλήσεις. Μία οργάνωση εν ονόματι “Crimson” καταδιώκει όλους όσους κάνουν χρήση της μαγείας, ενώ σπέρνουν τον φόβο, τον πανικό και τον διχασμό ανάμεσα στις διάφορες φυλές πλασμάτων κατοικούν την χώρα.

Ο Wil, συγκλονισμένος από την απώλεια της  Amberle και από τον χωρισμό του με την Eretria, απέστρεψε το βλέμμα του από το σπουδαίο πεπρωμένο για το οποίο προοριζόταν, και το ευεργετικό, υπερφυσικό του χάρισμα να γιατρεύει αποδυναμώνεται. Όταν όμως μία μυστηριώδης γυναίκα, η Mareth σώζει τον Wil από μία επίθεση των Crimson, εκείνος καταλαβαίνει πως πρέπει να επιστρέψει στην ενεργό δράση καθώς τα περιθώρια στενεύουν όσον αφορά τις εύθραυστες ισορροπίες του βασιλείου των ξωτικών.

Στο The Shannara Chronicles πρωταγωνιστούν οι: Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria), Manu Bennett (Allanon), Aaron Jakubenko (Ander), Marcus Vanco (Bandon), Vanessa Morgan (Lyria), Malese Jow (Mareth), Gentry White (Garet), Caroline Chikezie (Queen Tamlin), και ο Desmond Chiam (General Riga).

Το The Shannara Chronicles Season 2 κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. την Τετάρτη στις 11 Οκτωβρίου.