Game of Thrones: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 8ης σεζόν

Δια στόματος του ίδιου του Jamie Lannister
19 Αυγούστου 2017 11:43
Game of Thrones: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 8ης σεζόν

Έχουν απομείνει μόλις δύο επεισόδια για το συγκλονιστικό φινάλε της καταιγιστικής 7ης σεζόν του Game of Thrones και 8 συνολικά για το τέλος της σειράς, αφού η τελευταία σεζόν θα αριθμεί μόλις έξι επεισόδια. Στο παρελθόν υπήρξαν ενδείξεις πως η 8η σεζόν του Game of Thrones δεν θα προλάβει να βγει στις οθόνες το 2018 και πως θα πάει για αρχές του 2019. Τουλάχιστον τώρα μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της Season 8 δια στόματος του ίδιου του Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) από μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Collider:

Ήξερα τι θα συμβεί στις πρώτες τρεις σεζόν. Έπειτα ήταν κάθε μία σεζόν. Παίρνεις τα scripts ένα μήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή έξι βδομάδες και τότε ξέρεις τι θα συμβεί σε εκείνη τη σεζόν, όμως δεν ξέρω τι θα συμβεί στην επόμενη σεζόν. Επιστρέφουμε τον Οκτώβριο για τα γυρίσματα και μπορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες να πάρουμε τα scripts και να μάθουμε. Είμαι πολύ περίεργος. 

Ορίστε, λοιπόν, τα γυρίσματα του 8ου κύκλου του Game of Thrones θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, με το HBO να μην μιλάει ακόμη επίσημα για το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Ενδεικτικά, η Season 7 γυρίστηκε από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 και η πρεμιέρα έγινε τον Ιούλιο, οπότε με έναν πρόχειρο υπολογισμό, τα γυρίσματα της Season 8 θα ξεκινήσουν δύο μήνες αργότερα και έτσι θα κάνει πρεμιέρα πιο αργά είτε τον χειμώνα του 2018 ή ακόμη και το 2019. 

Έχει ειπωθεί άλλωστε ότι τα μόλις έξι επεισόδια του Game of Thrones Season 8 θα έχουν διάρκεια ταινίας και είναι λογικό η παραγωγή να παίρνει τον χρόνο που της χρειάζεται για αυτό το εγχείρημα.