The Crown season 2 | Η βιογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ συνεχίζεται στο Netflix

Το ζεύγος Kennedy καθιστά τη νέα σεζόν πιο πολλά υποσχόμενη
11 Αυγούστου 2017 13:20
The Crown season 2 | Η βιογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ συνεχίζεται στο Netflix

To Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας για τον 2ο κύκλο του The Crown, μίας παραγωγής των Left Bank Pictures και Sony Pictures Television. Στην υπόθεση της δραματικής σειράς απ’ ό,τι φαίνεται θα συμπεριληφθεί και ως θέμα η ζωή του δολοφονηθέντος Αμερικανού προέδρου, John Fitzgerald “Jack” Kennedy.  Η νέα σεζόν ξεκινάει στις 8 Δεκεμβρίου του 2017 και μάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα το αντίστοιχο trailer.

Εν προκειμένω, θα δούμε τον βρετανικό στρατό που επιδίδεται σε έναν παράνομο πόλεμο στην Αίγυπτο, και να έρχεται στην επιφάνεια ένα σκάνδαλο το οποίο καταβαραθρώνει από την θέση του τον τρίτο πρωθυπουργό της αυτής Μεγαλειότητος, Ελισάβετ II.

Αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Claire Foy στο The Crown, της ηθοποιού που υποδύεται την βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς το όλο concept θα εισάγει και νέα πρόσωπα στην πλοκή, η οποία χρονικά καλύπτει το εύρος έξι δεκαετιών. Ο Michael C. Hall και η Jodi Balfour αποτελούν τις νέες προσθήκες, που θα αναπαραστήσουν τον John F. Kennedy και τη σύζυγο του, Jackie. Ο Matthew Goode επίσης θα ενσαρκώσει τον σύντροφο της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, τον Antony Armstrong-Jones, γνωστός και ως Λόρδος Snowdon.

Την 1η χρονιά που προβλήθηκε το The Crown, το σόου απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κερδίζοντας δύο Χρυσές Σφαίρες και δύο Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών (SAG), ενώ ήταν προτεινόμενο και για 13 βραβεία Emmy, μεταξύ των οποίων και αυτό για το καλύτερο cast και την καλύτερη δραματική σειρά.