Disjointed | Το πρώτο επίσημο trailer για μια...high σειρά

Η Kathy Bates γιατρεύει το γλαύκωμα προσφέροντας μια τζούρα γέλιου
08 Αυγούστου 2017 18:34
Disjointed | Το πρώτο επίσημο trailer για μια...high σειρά

Η ανερχόμενη κωμική σειρά Disjointed θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Αυγούστου του 2017 στο Netflix. Στο σόου πρωταγωνιστεί η Kathy Bates. Την παραγωγή του σόου έχουν αναλάβει οι Chuck Lorre Productions και η Warner Bros. Television.

Το Disjointed θα απαρτίζεται από 20 επεισόδια. Το όλο concept εμπνεύστηκαν ο Chuck Lorre (τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις δουλειές του για το CBS, τα The Big Bang Theory, Mom, Mike & Molly και το Two And A Half Men) και ο πρώην σεναριογράφος του Daily Show, David Javerbaum, που θα δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές όσον αφορά τις διαδικασίες της παραγωγής της σειράς.

Το νέο αυτό τηλεοπτικό εγχείρημα περιστρέφεται γύρω από την ύπαρξη της Ruth Whitefeather Feldman (Kathy Bates), μίας έμπειρης δικηγόρου που ανέκαθεν υποστήριζε την νομιμοποίηση της χρήσης μαριχουάνας. Η Ruth τελικά ζει το όνειρό της στο Los Angeles καθώς έχει πια την δική της επιχείρηση όπου καλλιεργεί και πουλάει κάνναβη για ιατρικούς λόγους. Καλεί λοιπόν τον γιο της (Aaron Moten) ο οποίος έχει μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, τρεις ακόμη χαρισματικούς νεαρούς  (Dougie Baldwin, Elizabeth Ho και Elizabeth Alderfer) και έναν σεκιουριτά (Tone Bell) ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, ώστε να βοηθηθεί στην νέα της ασχολία. Οι εκπλήξεις φυσικά δεν λείπουν όπως επίσης και τα ευτράπελα σκηνικά!

Tags: