Game of Thrones: Διέρρευσε τελικά το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν

Και δεν προέρχεται από τους hackers, όπως δηλώνει το HBO
04 Αυγούστου 2017 15:16
Game of Thrones: Διέρρευσε τελικά το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν

Από τους hackers το περίμενε το HBO από αλλού του ήρθε. Αναφερόμαστε στην υπόθεση των hackers που προ ολίγων ημερών απείλησαν να διαρρεύσουν το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones. Τελικά, το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones με τίτλο "The Spoils of War" διέρρευσε σε χαμηλή ποιότητα στα σκοτεινά σοκάκια του ίντερνετ, αλλά εξαιτίας μίας διαρροής στον διανομέα της σειράς στην Ινδία (Star India) και όχι από την επίθεση των hackers στο HBO. Εκπρόσωπος της Star India δήλωσε πως παίρνουν στα σοβαρά αυτή την παραβίαση και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να λυθεί. 

Το HBO επειδή είχε θέματα με τις επιχειρήσεις του στην Ινδία και έτσι προσέλαβε την Star India για να αναλάβει το κομμάτι της διανομής από το 2015. Δεν αποκλείεται να διαρρεύσουν και άλλα επεισόδια εξαιτίας αυτού του συμβάντος, όμως φαίνεται ότι οι hackers δεν απέσπασαν τα επεισόδια από το ίδιο το HBO. 

Εσείς, πλέον καλό είναι να προσέχετε γιατί θα κυκλοφορούν spoilers του 4ου επεισοδίου πολύ πριν από την Κυριακάτικη πρεμιέρα του.