Hackers απειλούν να διαρρεύσουν τα επόμενα επεισόδια του Game of Thrones

Σε κίνδυνο η 7η έβδομη σεζόν
31 Ιουλίου 2017 18:07
Hackers απειλούν να διαρρεύσουν τα επόμενα επεισόδια του Game of Thrones

Το Entertainment Weekly μεταδίδει πως υπήρξε ένα μεγάλο κενό ασφαλείας στο HBO ύστερα από μια ξαφνική επίθεση hacker, από την οποία απέσπασαν 1.5 terabyte δεδομένων!. Οι hackers διέρρευσαν ήδη μερικά επεισόδια των σειρών Ballers και Room 104, μαζί μετο σενάριο του 4ου επεισοδίου της τρέχουσας σεζόν του GoT, οπότε εφιστούμε την προσοχή σας για τα spoilers που θα εξαπλωθούν. Μάλιστα, η δράση τους δεν σταματά εκεί και στο email που απέστειλαν σε αρκετούς δημοσιογράφους με τίτλο "Το HBO θα πέσει", υπόσχονται πως θα συνεχίσουν τις διαρροές και πλέον τα ερωτήματα εγείρονται γύρω από το εάν η 7η σεζόν του Game of Thrones κινδυνεύει να διαρρεύσει.

Η αιχμή του δόρατος του HBO, άλλωστε έχει γνωρίσει στο παρελθόν παρόμοιες φουρτούνες καθώς το 2015 διέρρευσαν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της 5ης σεζόν, ενώ πέρυσι είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα ένα επεισόδιο της 6ης σεζόν, εξαιτίας ενός λάθους της HBO Nordic. Για αυτό και στην 7η σεζόν δεν δόθηκαν screeners στους δημοσιογράφους πριν την πρεμιέρα, ενώ η παραγωγή ζήτησε από όλο το cast να ασφαλίσει με two-factor μέθοδο προστασίας τα emails τους. 

To πρόβλημα διερευνάται από το HBO, όπως δήλωσε ο CEO του, Richard Plepler και για οτιδήποτε νεότερο γύρω από την υπόθεση, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.