Οι "Ιστορίες από την Κρύπτη" θα αργήσουν να επιστρέψουν

Κάποιοι νεκροί αργούν ακόμη να "αναστηθούν"
29 Ιουλίου 2017 15:44
Οι

Πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, ο πρόεδρος των  Turner Entertainment Boss και TNT entertainment, Kevin Reilly ανακοίνωσε ότι θα επανέλθει και πάλι στην τηλεόραση το περίφημο σόου Tales From The Crypt. Μάλιστα, ο M. Night Shyamalan (Split, The Last Airbender) θα αναλάμβανε την σκηνοθεσία. Η σειρά αυτή που δημιουργήθηκε με αφορμή το ομώνυμο comic της EC comics, προβλήθηκε στο HBO από 1989 μέχρι το 1996, συμπληρώνοντας  93 επεισόδια.

Η ανθολογία του ανανεωμένου Tales From The Crypt  θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Βέβαια, τον περασμένο Απρίλιο είχαν ανακύψει νομικά ζητήματα σχετικά με την εκμετάλλευση των  πνευματικών δικαιωμάτων της σειράς, οπότε και αναστάλθηκαν οι διαδικασίες παραγωγής της. Τα πράγματα έδειξαν σταδιακά να εξομαλύνονται, ώστε να αυξάνονται και οι πιθανότητες το εν λόγω sci-fi σόου να επιστρέψει και πάλι δριμύτερο. Ο Reily είπε χαρακτηριστικά:

"Είναι μέσα στις πιο -αν όχι η πιο- περίπλοκη υπόθεση δικαιωμάτων της καριέρας μου και δεν έχω ιδέα το πως βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο. Έγινε εφιάλτης. Οπότε είπαμε 'Καλώς'. Εάν και όποτε ξεκαθαρίσουν τότε θα το ξανασκεφτούμε"