True Detective: Επίσημα ο Mahershala Ali πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν

Cross your fingers για τον νέο “True Detective”
27 Ιουλίου 2017 17:56
True Detective: Επίσημα ο Mahershala Ali πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν

Η φήμη που είχε διαρρεύσει ότι ως υποψήφιος πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν του True Detective ήταν ο Mahershala Ali, επιβεβαιώνεται πλέον. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για το Moonlight, που γνωρίσαμε μέσα από το House of Cards και τοLuke Cage, αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο της αστυνομικής σειράς True Detective, σε σενάριο του  Nic Pizzolatto, o οποίος έχει ολοκληρώσει ήδη μερικά scripts για την τρίτη σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διευθυντή προγράμματος του HBO, έχει διαβάσει πέντε φοβερά σενάρια για τη νέα σεζόν: 

Το μόνο που θα σας πω είναι πως είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος με τα όσα έχω διαβάσει. Δεν θέλω να 'σποιλάρω' το σενάριο αλλά θα είναι τρομερό. 

Αποκάλυψε μάλιστα πως το δίκτυο είναι σε αναζήτηση σκηνοθέτη: 

Μιλάμε με σκηνοθέτες και όταν θα έχουμε αυτόν που θέλουμε να προσλάβουμε, ξεκινάμε άμεσα. 

Εκφράστηκαν διφορούμενες απόψεις για το εάν θα έπρεπε να συνεχιστεί ή όχι η σειρά ειδικά μετά την απογοητευτική έκβαση του 2ου  κύκλου ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του 1ου, όπου ο Matthew McConaughey (Rust Cohle) και ο Woody Harrelson (Martin Hart) ανέβασαν εξαιρετικά υψηλά τον πήχη με τις κορυφαίες ερμηνείες τους.

Ευτυχώς, προς τέρψιν του fandom του σόου που αδημονούσε για μία θετική απάντηση, το True Detective θα προβληθεί και για 3η χρονιά. Στην πράξη απομένει να δούμε πώς θα πάει, μιας και ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα προβληθεί η νέα σεζόν του True Detective.