Disenchantment: Η νέα σειρά του Netflix

Από τον δημιουργό των Simpsons
26 Ιουλίου 2017 08:43
Disenchantment: Η νέα σειρά του Netflix

Οι Simpsons είναι η μακροβιότερη primetime σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη και το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας της, οφείλεται στο δημιουργό της, Matt Groening.

Το Netflix ανακοίνωσε λοιπόν πως περιμένει τα πρώτα 20 επεισόδια μιας νέας animated κωμικής σειράς φαντασίας από τον Groening. Τα πρώτα επεισόδια του Disenchantment θα κυκλοφορήσουν το 2018, δέκα επεισόδια τη φορά. Η σειρά θα είναι παραγωγής Netflix και ULULU με τον Matt Groening και τον Josh Weinstein του Futurama στο τιμόνι. Στα animations θα είναι επικεφαλής η Rough Draft Studios, μια εταιρία ήδη καταξιωμένη με το Futurama.

Το disenchantment θα απευθύνεται σε ενήλικους και θα εκτυλίσσεται στο “μεσαιωνικό βασίλειο της Dreamland το οποίο καταρρέει”, ενώ οι χαρακτήρες περιλαμβάνουν “την αλκοολική πριγκίπισσα Bean (Abbi Jacobson), τον ζωηρό σύντροφό της Elfo (Nat Faxon) και τον προσωπικό της δαίμονα Luci (Eric Andre)”.

Ουσιαστικά, το Disenchantment θα αφορά τη ζωή και το θάνατο, την αγάπη και το sex και πώς να συνεχίσεις να χαμογελάς σε ένα κόσμο γεμάτο από δεινά και ηλίθιους, παρά τα όσα σου λένε οι γηραιοί, οι μάγοι και άλλοι καραγκιόζηδες.