Game of Thrones: Τα credits ίσως να αποκαλύπτουν το σχέδιο των White Walkers

Spoilers, spoilers, spoilers
25 Ιουλίου 2017 08:34
Game of Thrones: Τα credits ίσως να αποκαλύπτουν το σχέδιο των White Walkers

Τα credits της νέας σεζόν του Game of Thrones, πέρα από ένα animated Oldtown, ίσως να έφεραν και μια αναπάντεχη αλλαγή που μόνο οι πολύ προσεκτικοί θα παρατήρησαν και ίσως να είναι μια από τις πιο σημαντικές.

Να τονίσουμε πως πρόκειται απλά για μια θεωρία και δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον, φαντάζει όμως λογική και ίσως να θεωρηθεί spoiler από κάποιους. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πολύ λίγα για την κάθοδο των White Walkers προς το Τείχος και μόνο το πρώτο επεισόδιο κάνει λόγο για το μέρος “που το Τείχος συναντά τη θάλασσα”, όπως είδε στο πύρινο όραμά του ο Σκύλος. Ωστόσο, οι πιο παρατηρητικοί, πρόσεξαν πως στα credits εμφανίζεται ένα διαφορετικό Τείχος από τις προηγούμενες σεζόν.

Εδώ έχουμε τα opening credits προηγούμενων σεζόν.

Και εδώ τα opening credits αυτής της σεζόν.

Μέσα από ένα ανεπαίσθητο animation, η εικόνα στα opening credits περνά από το προηγούμενο Τείχος στο νέο. Όπως θα  παρατηρήσετε, η θάλασσα στα άκρα του Τείχους έχει υποχωρήσει και έχει δώσει τη θέση της σε μια παγωμένη επιφάνεια, μιας και “ο χειμώνας έρχεται”. Μια επιφάνεια την οποία θα μπορέσει να περπατήσει ο στρατός των απέθαντων, ο οποίος είδαμε πως έχει στις τάξεις του και γίγαντες.

Το νερό περιορίζει τις κινήσεις του στρατού του Night King; Στο Hardhome φάνηκε να τους σταματά από το να κυνηγήσουν τους επιζώντες. Οι μαγικές ιδιότητες του Τείχους περιορίζονται στις φυσικές του διαστάσεις; Εσείς τι λέτε; Θα παίξει ο χειμώνας ρόλο στην επέλαση των απέθαντων;