Ο Ed Sheeran παρατάει το Twitter λόγω του Game of Thrones

Ο λογαριασμός επανήλθε σύντομα
19 Ιουλίου 2017 08:18
Ο Ed Sheeran παρατάει το Twitter λόγω του Game of Thrones

Το Game of Thrones μας έχει συνηθίσει σε cameos διάσημων μουσικών και το ίδιο συνέβη και στο πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν. Ο λόγος για τον Ed Sheeran, τον τραγουδιστή του δημοφιλούς “Shape of You”, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του σε μια σκηνή με την Arya. Ο Sheeran είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής της Maisie Williams και οι παραγωγοί ήθελαν να προσφέρουν την εμφάνισή του ως δώρο προς αυτήν.

Η εμφάνιση μάλλον δεν ήταν τόσο διακριτική όσο θα ήθελαν οι θεατές του Game of Thrones, οδηγώντας αρκετούς από αυτούς να τρολάρουν τον Sheeran στο Twitter. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Variety, περίπου το 7% των tweets που στάλθηκαν κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, αφορούσαν τον ίδιο. Έτσι, τη Δευτέρα το Twitter page του είχε απενεργοποιηθεί χωρίς κάποια εξήγηση και πλέον είναι και πάλι online.

Ο Sheeran δεν έχει και την καλύτερη σχέση με το Twitter, όπως έχει παραδεχτεί στη The Sun.

Βασικά έχω κόψει το Twitter. Δεν μπορώ να το διαβάσω. Μπαίνω και δεν υπάρχει τίποτα άλλο από ανθρώπους που λένε κακίες. Το Twitter είναι μια πλατφόρμα που κάνει αυτό. Ένα σχόλιο καταστρέφει τη μέρα σου. Γι’αυτό το έκοψα…η σπαζοκεφαλιά για μένα είναι που προσπαθώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι με αντιπαθούν τόσο πολύ.

Επανεμφάνιση του Sheeran σε επόμενο επεισόδιο είναι πιθανή, ενώ ο ίδιος έχει κανονίσει και μια εμφάνιση στους Simpsons.