"Ίσως να τσαντιστείτε με τη Season 2 του Stranger Things"

Ο David Harbour προειδοποιεί πως θα υπάρξουν ρίσκα
18 Μαΐου 2017 05:03

Σε μια νέα του συνέντευξη ο David Harbour, κατά κόσμον γνωστός ως Chief Jim Hopper του Stranger Things είπε πως θα υπάρξουν μερικά κομμάτια της δεύτερης σεζόν που δε θα αρέσουν στους fans, καθώς θα πάρει πολλά ρίσκα και πιθανώς να μην αρέσουν σε όλους. Ο Harbour, μιλώντας στο Deadline, έδωσε το παράδειγμα του παγωτού για να περιγράψει τη δεύτερη σεζόν, λέγοντας πως η Season 1 ήταν η βανίλια και η Season 2 θα είναι γεύση φράουλα, η οποία δεν αρέσει σε όλους:

Είναι σαν να δημιούργησες ένα παγωτό βανίλια στην πρώτη σεζόν και είναι τόσο γευστικό και απολαυστικό, αλλά στη δεύτερη σεζόν δεν μπορείς να ξανακάνεις τη βανίλια. Πρέπει να κάνεις παγωτό φράουλα. Κάποιοι άνθρωποι θα τους αρέσει η φράουλα και σε άλλους θα αρέσει η βανίλια περισσότερο, όμως δεν μπορείς να αναδημιουργήσεις τη βανίλια.

Και συνέχισε εξηγώντας: 

Θα πάρουμε πολλά ρίσκα. Νομίζω πως ο κόσμος θα τσαντιστεί με αρκετά πράγματα. Νομίζω θα είναι συνεπαρμένοι και ενθουσιασμένοι επίσης. Όλα προχωρούν βάσει του πως πρέπει να προχωρήσει αυτό το ταξίδι. 

Επίσης, δήλωσε πως επειδή στην πρώτη σεζόν δεν ήξεραν το αντίκτυπο που θα έχει και τώρα που μετατράπηκε σε φαινόμενο, νιώθει ιδιαίτερα πιεσμένος για το αποτέλεσμα της δεύτερης σεζόν. 

"Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι στον κόσμο. Με τρομοκρατεί το γεγονός αυτό."

Δείτε εδώ το πρώτο teaser trailer του Stranger Things Season 2 που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου.