Το The Witcher γίνεται σειρά στο Netflix

Ξεκίνησε η παραγωγή της
17 Μαΐου 2017 12:30
Το The Witcher γίνεται σειρά στο Netflix

Εδώ και καιρό ακούμε για μια ταινία The Witcher και γενικά για την μεταφορά της δουλειάς του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Πλέον το project έχει αρχίσει να παίρνει μορφή και εν τέλει μαθαίνουμε πως πρόκειται για σειρά η οποία παράγεται από την Platige Image σε συνεργασία με το Netflix. Η σειρά δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τα παιχνίδια, αλλά θα βασίζεται στα βιβλία που χρησιμοποιήθηκαν ως βάση και για τους τίτλους της CD Projekt.

Ο συγγραφέας Sapkowski θα έχει συμβουλευτικό ρόλο και σε αντίθεση με τα αρνητικά σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς για τα παιχνίδια, δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος που το Netflix θα κάνει μια προσαρμογή των ιστοριών μου, παραμένοντας πιστό στο αρχικό υλικό και τα θέματα που έχω ξοδέψει πάνω από 30 χρόνια γράφοντας. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για τις κοινές μας προσπάθειές καθώς και για την ομάδα που συγκεντρώθηκε για να φέρει τους χαρακτήρες στην πραγματική ζωή.

Στο project εργάζονται ως παραγωγοί οι Sean Daniel (The Mummy, Ben-Hur, The Expanse) και Jason Brown (The Expanse), ενώ ο Tomek Baginski που έχει σκηνοθετήσει τα intro cinematics και των τριών παιχνιδιών συνεισφέρει στην σειρά ως ένας από τους directors. Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.