Το γαλλικό Osmosis που θα λατρέψουν οι fans του Black Mirror

Η νέα original σειρά του Netflix
15 Μαΐου 2017 08:52
Το γαλλικό Osmosis που θα λατρέψουν οι fans του Black Mirror

Το Netflix έχει απλώσει τα “πλοκάμια” του σε όλο τον κόσμο και πλέον τα original shows του έχουν ξεφύγει από τα σύνορα των ΗΠΑ. Οι Γάλλοι συνδρομητές για παράδειγμα είδαν πέρυσι την πρώτη γαλλική παραγωγή του Netflix με το Marseille. Τώρα, στα πλαίσια της ανακοίνωσης για 400 νέες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη γαλλική παραγωγή του που ακούει στο όνομα Osmosis.

Κρίνοντας από την υπόθεση, τη σειρά μάλλον θα λατρέψουν οι fans του Black Mirror, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα δράμα 8 επεισοδίων με φόντο το Παρίσι του κοντινού μέλλοντος, στο οποίο οι χρήστες της dating εφαρμογής “Osmosis” βρίσκουν ταίρι δίνοντας πρόσβαση στις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Με τα εγκεφαλικά τους δεδομένα online, η εφαρμογή υπόσχεται “το τέλειο ταίρι με 100% ακρίβεια”.

Αλλά υπάρχει ένα τίμημα όταν αφήνεις έναν αλγόριθμο να αποφασίσει ποιον θα αγαπήσεις, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που έχει πρόσβαση στις πιο απόκρυφες γωνιές του εγκεφάλου σου και στα πιο καλοδιατηρημένα μυστικά σου” τονίζει με νόημα το Netflix.

Η παραγωγή της σειράς Osmosis αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά και θα γυριστεί εξ ’ολοκλήρου στη Γαλλία. Ημερομηνία προβολής δεν έχει οριστεί ακόμα, είναι όμως ένα από τα έξι ευρωπαϊκά projects του Netflix που έχουν επιβεβαιωθεί ως τώρα.