Η Nathalie Emmanuel αποκαλύπτει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας του Game of Thrones

Για να διατηρηθούν τα μυστικά του σεναρίου
08 Μαΐου 2017 08:21
Η Nathalie Emmanuel αποκαλύπτει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας του Game of Thrones

Τα spoilers για την έβδομη σεζόν του Game of Thrones είναι ο φόβος και ο τρόμος κάθε fan της σειράς, ωστόσο η παραγωγή παίρνει όλες τις προφυλάξεις που μπορεί. Όπως αποκαλύπτει η Nathalie Emmanuel στο Express UK, όλο το cast χρειάστηκε να συμμορφωθεί με επιπλέον μέτρα ασφαλείας, τόσο “on stage” όσο και στα emails τους.

Σίγουρα έχουν περιορίσει τον αριθμό αυτών που έχουν το σενάριο και πώς το λαμβάνουν. Πρέπει να το δεις ψηφιακά… Δε μας το στέλνουν αν τα emails μας δεν έχουν two-step verification. Για να πάρει κανείς τις σημειώσεις για τις πρόβες στη σκηνή πρέπει να υπογράψει και να τις επιστρέψει όταν τελειώσει. Αλλιώς θα σε κυνηγάνε μέχρι να τις δώσεις.

Η εμπειρία του Game of Thrones στη διατήρηση των μυστικών είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα και το Stranger Things συμβουλεύτηκε τους παραγωγούς David Benioff και Dan Weiss για το πώς να κρατήσουν τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν μυστικά.

Από την άλλη, ένας άλλος star του Game of Thrones, ο Nikolaj Coster-Waldau δήλωσε πως ένας μεγάλος αριθμός spoiler είναι ήδη εκεί έξω, αναμεμιγμένος με θεωρίες που δεν ισχύουν.

Η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του Game of Thrones αναμένεται στις 16 Ιουλίου.