Χάκερ προκαλεί πανικό στο Netflix με την 5η σεζόν του Orange is the New Black

Απείλησε ότι θα διαρρεύσει τη νέα σεζόν...και το έκανε!
30 Απριλίου 2017 17:20
Χάκερ προκαλεί πανικό στο Netflix με την 5η σεζόν του Orange is the New Black

Ένας hacker κατάφερε να κλέψει την επερχόμενη και πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν του Orange is the New Black και προκάλεσε πανικό στους ιθύνοντες τους Netflix, μιας και αποτελεί μια από τις original σειρές ατραξιόν της υπηρεσίας μαζί με το House of Cards και άλλα. Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά υπήρξε παραβίαση ασφαλείας σε έναν διανομέα παραγωγών που χρησιμοποιούν μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και σύμφωνα με τον χάκερ, σειρές και εκπομπές από τα ABC, Fox και National Geographic βρίσκονται στην κατοχή τους και θα μπορούσαν να διαρρεύσουν.

Ο χάκερ που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο The Dark Overlord απειλούσε στην αρχή το Netflix με λύτρα και πως αν δεν εκπληρωθούν οι απαιτήσεις του θα διαρρεύσει το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν. Τελικά, το έκανε και μετά από πολύ σκέψη και..."αλκόολ στο γραφείο" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σημείωμα του, διέρρευσε τα επεισόδια 2-10 της σειράς στο The Pirate Bay. Μόλις τρία επεισόδια της πέμπτης σεζόν γλίτωσαν από τα χέρια του χάκερ, ο οποίος λέει "Πιθανώς το Netflix να σκεφτεί την πιθανότητα να κυκλοφορήσει νωρίτερα τη νέα σεζόν τώρα που έγιναν όλα αυτά." 

Τα πειρατικά αντίτυπα του OiTNB θα μπορούσαν να βλάψουν την ολοένα αυξανόμενη βάση συνδρομητών και την μετοχή της εταιρίας. Ο χρόνος θα δείξει το μέγεθος της ζημίας. Ο The Dark Overlord απείλησε, τέλος, πως θα διαρρεύσει και άλλους τίτλους αν δεν πληρωθούν κάποια τίμια λύτρα. 

Να σημειωθεί πως το Orange is the New Black Season 5 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Ιουνίου.