Το Fear The Walking Dead επιστρέφει για την τρίτη σεζόν  

Εξασφαλίστηκε και τέταρτη

Το Fear The Walking Dead επιστρέφει για την τρίτη σεζόν

Το Fear The Walking Dead παρουσίασε το promo της τρίτης σεζόν του. Η πρεμιέρα του Ιουνίου θα βρει την οικογένεια Clark σε προβλήματα με στρατιωτικούς στα σύνορα Μεξικό και ΗΠΑ. Η περιγραφή της σεζόν έχει ως εξής:

"Καθώς  το Fear The Walking Dead επιστρέφει για τρίτη σεζόν, οι οικογένειές μας θα επανενωθούν στη δραστήρια και βίαιη περιοχή που ήταν μέχρι πρότινος γνωστή ως σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό. Οι εθνικές γραμμές έχουν ξεχαστεί μετά το τέλος του κόσμου και οι χαρακτήρες μας πρέπει όχι μόνο να ξαναχτίσουν την κοινωνία αλλά και την οικογένεια. Η Madison βρήκε ξανά τον Travis, αλλά η Alicia έχει καταρρακωθεί όταν σκότωσε τον Andres. Ο γιος της Madison βρίσκεται μόλις λίγα μίλια μακριά από την μητέρα του, αλλά η πρώτη πράξη του Nick ως αρχηγού, βρήκε αυτόν και την Luciana να πέφτουν σε ενέδρα από αμερικανική παραστρατιωτική ομάδα – το ζευγάρι γλίτωσε το θάνατο, η Luciana τραυματίστηκε και ο Nick δε νιώθει πια αθάνατος. Αναρρώνοντας τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά, ο Strand έχει το βλέμμα του στην εκμετάλλευση του νέου νομίσματος του κόσμου και η αιχμαλωσία της Ofelia θα δοκιμάσει τις ικανότητες επιβίωσής της και θα δει αν μπορεί να συγκεντρώσει την αγριότητα του πατέρα της."

Η τρίτη σεζόν του Fear The Walking Dead θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου, ενώ έχει εξασφαλίσει από τώρα και μια τέταρτη σεζόν.