Το Fear The Walking Dead επιστρέφει για την τρίτη σεζόν

Εξασφαλίστηκε και τέταρτη
29 Απριλίου 2017 09:20
Το Fear The Walking Dead επιστρέφει για την τρίτη σεζόν

Το Fear The Walking Dead παρουσίασε το promo της τρίτης σεζόν του. Η πρεμιέρα του Ιουνίου θα βρει την οικογένεια Clark σε προβλήματα με στρατιωτικούς στα σύνορα Μεξικό και ΗΠΑ. Η περιγραφή της σεζόν έχει ως εξής:

"Καθώς  το Fear The Walking Dead επιστρέφει για τρίτη σεζόν, οι οικογένειές μας θα επανενωθούν στη δραστήρια και βίαιη περιοχή που ήταν μέχρι πρότινος γνωστή ως σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό. Οι εθνικές γραμμές έχουν ξεχαστεί μετά το τέλος του κόσμου και οι χαρακτήρες μας πρέπει όχι μόνο να ξαναχτίσουν την κοινωνία αλλά και την οικογένεια. Η Madison βρήκε ξανά τον Travis, αλλά η Alicia έχει καταρρακωθεί όταν σκότωσε τον Andres. Ο γιος της Madison βρίσκεται μόλις λίγα μίλια μακριά από την μητέρα του, αλλά η πρώτη πράξη του Nick ως αρχηγού, βρήκε αυτόν και την Luciana να πέφτουν σε ενέδρα από αμερικανική παραστρατιωτική ομάδα – το ζευγάρι γλίτωσε το θάνατο, η Luciana τραυματίστηκε και ο Nick δε νιώθει πια αθάνατος. Αναρρώνοντας τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά, ο Strand έχει το βλέμμα του στην εκμετάλλευση του νέου νομίσματος του κόσμου και η αιχμαλωσία της Ofelia θα δοκιμάσει τις ικανότητες επιβίωσής της και θα δει αν μπορεί να συγκεντρώσει την αγριότητα του πατέρα της."

Η τρίτη σεζόν του Fear The Walking Dead θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου, ενώ έχει εξασφαλίσει από τώρα και μια τέταρτη σεζόν.