Το Kong: Skull Island γίνεται σειρά

Με την ονομασία King Kong Skull Island
19 Απριλίου 2017 08:52
Το Kong: Skull Island γίνεται σειρά

Το δεύτερο μέρος του “MonsterVerse” μετά το Godzilla του 2014, ήρθε στους κινηματογράφους με το Kong: Skull Island. Φαίνεται όμως πως θα μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη με το King Kong Skull Island, όπως αναφέρει το Deadline.

Η σειρά θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια και θα μας αποκαλύψει τα θαύματα και τα μυστήρια του Skull Island και της ιστορίας του. Στο σενάριο θα έχουμε τους Jonathan Penner και Stacy Title. Την παραγωγή αναλαμβάνει η IM Global σε συνεργασία με την MarVista χωρίς να έχει επιλεγεί ακόμα κάποιο κανάλι.

Με τις δύο ταινίες του MonsterVerse να έχουν συγκεντρώσει πάνω από $1 δισεκατομμύριο σε έσοδα για τη Warner Bros. είναι φυσικό να θέλουν και οι παραγωγοί της τηλεόρασης ένα κομμάτι από την πίτα.

Υπάρχει ξεκάθαρα ένα βαθύ και μόνιμο ενδιαφέρον για αυτή την ιστορία με αντοχή στο χρόνο. Αγαπάμε την προσέγγιση της Stacy και του Jonathan σε αυτή την εκδοχή και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την MarVista για να φέρουμε αυτή τη συναρπαστική ιστορία επιβίωσης και περιπέτειας στη νέα γενιά των fans του Kong.

Tags: