Το YouTube ανακοινώνει την δική του τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία

Πάνω από 35 κανάλια με το YouTube TV
01 Μαρτίου 2017 10:08
Το YouTube ανακοινώνει την δική του τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία

Το YouTube ανακοίνωσε την δική του τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία. Ο λόγος για το YouTube TV, το οποίο για $35 το μήνα θα προσφέρει πάνω 35 κανάλια όπως Fox, ABC, CBS, NBC, The CW, USA Network, Syfy και Disney XD, αλλά και όλες τις YouTube Original σειρές του μιας και το πακέτο περιλαμβάνει "δωρεάν" τη YouTube Red συνδρομή. Στα πρότυπα του Netflix, κάθε συνδρομή θα μπορεί να περιέχει έως και έξι λογαριασμούς και τρεις ταυτόχρονα ενεργές οθόνες προς παρακολούθηση.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα του Cloud DVR όπου ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύει τις αγαπημένες του εκπομπές στο cloud χωρίς την χρήση κάποια συσκευής εγγραφής και χωρίς κανένα αποθηκευτικό όριο. Μάλιστα, δίνονται και ορισμένα επιπρόσθετα κανάλια, "add-on networks", όπως το Showtime που δίνεται με έξτρα χρέωση στην πάγια μηνιαία συνδρομή.

Ακόμη, δεν δόθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας του YouTube TV παρά μόνο ότι θα ξεκινήσει να "εκπέμπει" μέσα στους επόμενους μήνες στις μεγάλες αγορές της Αμερικής, οπότε και η παγκόσμια διάθεση του απέχει αρκετά. 

Tags: