Fargo Season 3 | Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας

Ζόρικα Χριστούγεννα στη νέα σεζόν με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor
24 Φεβρουαρίου 2017 18:22
Fargo Season 3 | Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας

Το FX έδωσε το πρώτο teaser trailer και την ημερομηνία προβολής της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν του Fargo. Το teaser δεν περιέχει ίχνος spoiler και μένει πιστό στο "Κοεν-ικό" ύφος του Fargo, καθώς πυροβολείται ένας φουσκωτός Άι Βασίλης. Για ακόμη μια φορά, ο σεναριογράφος και δημιουργός της σειράς, Noah Hawley, κατάφερε να έχει ένα λαμπρό καστ ηθοποιών με πρωταγωνιστή τους Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon, David Thewlis, Jim Gaffigan, Scoot McNair και Michael Stuhlbarg

Η νέα σεζόν τοποθετείται το 2010 στη Minnesota, όπου o McGregor υποδύεται τα αδέρφια Stussy. Ο Emmit, θεωρείται ο βασιλιάς των πάρκινγκ της περιοχής και βλέπει τον εαυτό του ως ένα αμερικάνικο success story, ενώ ο αδερφός του, Ray, είναι ένας αστυνομικός που ρίχνει το φταίξιμο για όσα του έχουν συμβεί στον Emmit. H αδερφική έχθρα τους θα πάρει την κάτω βόλτα όταν μια κλοπή θα διαδεχτεί έναν φόνο, τη μαφία και εκτός λογικής ανταγωνισμό. 

To Fargo Season 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου στο FX και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο και spoiler-free teaser trailer.